Για πολύ pin up ντύσιμο!!!

Κορίτσια μου!!! Δεν σας ξέχασα!!! Εφτασε η ώρα για το τρίτο άρθρο μου για να ολοκληρώσετε το pin up στύλ σας (Έχω επίσης γράψει για το pin up μακιγιάζ και το pin up χτένισμα) !!!

Μπορεί να άργησε λίγο αλλά δεν σας ξέχασα! Άλλωστε όπως λένε το καλό πράγμα αργεί να γίνει , Κάλλιο αργά παρά ποτέ , όποιος βιάζεται σκοντάφτει ( ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕ!!) κτλ και κτλ.




   Αναφέρομαι στο όλο pin up στυλ γιατί έχει πολλούς οπαδούς αλλά γιατί έρχετε φέτος ξανα στην μόδα (Επιτέλους!).
Όσον αφορά το pin up ντύσιμο η αλήθεια είναι ότι είναι ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό. Αραγε τι φοράγανε τα pin up κορίτσια τον χειμώνα? Ο-Ε-Ο ???
 Αρχικά πρέπει να σημειώσω ότι το pin up στυλ αγαπάει και αναδεικνύει πιο πολύ τα κορίτσια με καμπύλες (oh yes!).
Όπως είπα πριν το στυλ αυτό ξαναήρθε στην μόδα (θα το πω πολλές φορές απο την χαρά μου! χεχε).
Είναι ένα στυλ λοιπόν το οποίο προβάλλει την κοριτσίστικη αθωότητα και ταυτόχρονα έντονη σεξουαλικότητα (χωρίς να κάνει χυδαία την γυναίκα που το έχει υιοθετήσει)! Τα ρούχα έχουν ζωντανά και χαρούμε χρώματα και έντονες αντιθέσεις, πολλά και ιδιαίτερα μοτίβα βούλες( τα λεγόμενα πουά) και ρίγες. Τα παντελόνια και τα σόρτς είναι κολλητά (καυτά!)και ψιλόμεσα , οι φούστες κοντές αεράτες ( και αυτές ψιλόμεσες βεβαίως - βεβαίως!)ή κολλητη μέχρι το γόνατα ( η λεγόμενη pencil)και την τιμητικη τους έχουν τα κολλητα κοντά πουκαμισάκια αλλά και τα μπλουζάκια. Αξεσουάρ τα μεγάλα γυαλιά ηλίου ,σε χρώματα όπως άσπρα και κόκκινα  και σε περιέργα σχήματα , κυκλικά , καρδούλες κτλ και τα μαντήλια έιτε να δένουν στα μαλλιά είτε στο λαιμό τους!
Τα παππούτσια συνήθως είναι τύπου mules ή sneakers ακόμα και εσπαντρίγιες. Πιο σπάνια φορουν με αυτό το στυλ γόβες αλλά και αν φορέσουν δεν είναι ψιλοτακουνες!!!

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες για να έχετε παράδειγμα:


 

  



Tα γυαλιά που λεγαμε




Δεν μπορούσε να λείπει το μαγιό

 Αυτά από μένα κορίτσια μου! Τώρα έχετε ένα πλήρες pin up στυλ , αρκεί να διαβάσετε τα τρία άρθρα που έγραψα μόνο για εσάς !!!!

   Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά. Ακόμα και να μην το έκανα περιμένω τα σχόλια σας με τις απορίες σας , τις ερωτήσεις και οτιδήποτε άλλο θέλετε ! Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!!! Μην διστάσετε καθόλου!!!

                                         Θα τα πούμε σύντομα με το επόμενο άρθρο μου!

                                                           Ως τότε........γεια σας!!!





Σχόλια